Vi är bortskämda

Alla gnäller som fan om spotifys ändringar. Visst jag gnällde i början också men efter en tanke, det var väl bara en tidsfråga.
Såklart de vill dra in mera pengar, vem vill ha en tjänst där alla åker snålskjuts med gratistjänsten. Kan folk ha råd med telefoner, datorer ( eller är det folks föräldrar som betalar sånt? Då borde ju problemet vara ännu mindre) och what not så kan ni säkert pröjsa 49 kronor i månaden för spotify.

Happie Nuts


Uppcon planering

Som att min planering inte var nog frustrerande så höjdes trycket med en annonsering av signering med Versailles. Såklart är jag pepp som få, hoppade runt och skrek och skakade här, andra gången jag ska på en signering med dom, och lika nervös lär jag vara.
Men nu måste jag hålla en sån tajt budget som jag kan, blir att prioritera lite annorlunda än vanligtvis.
Funderar på att utsätta stackars Versailles på att beskåda mitt riktiga hår då en peruk känns lite dyrt just nu, sen har jag ju sen tidigare linser inköpta så en sak att stryka från listan.
Till val av kläder står det mellan londonklänningen eller en svar jag har fått från min syster, ingen klänning jag vill ha kostar under 500 och det är mera än vad jag kan lägga ut i nuläget.
Ska man köpa några presenter åt dem?! Tänkte först rosor men de är ju skitdyra, behöver i alla fall en till själva konserten, sen om den är i gott skick kan jag ge den till Hizaki...om jag törs :S
Gör mig själv illamående med denna planering, har ingen som helst kontroll D:

RSS 2.0