För mycket på en och samma gång

Skriver på lite skolarbeten imorgon, lite sent ute eheeee, fick faktiskt ena uppgiften först på tisdag såklart det blir stressigt då! D:
Annars så har jag 234129130 saker snurrande i mitt huvud just nu, inte konstigt att inget gör mening längre. Och imorgon när man får lov så ska jag göra en sak och det är fetta loss utan gräns.
Det enda sockriga jag kan fetta mig på mentalt just nu är Yoshi och Hiro. Låter så löjligt men kan inte hjälpa det, har saknat att ha något att gulla.
Hade velat gå och lägga mig i en sockerkoma men måste få klart all skolrelaterat ARGGGGHHHHH, sov så dåligt förra natten så inte konstigt att jag är sömnig.
Sådär ja, ett inlägg blandat med en smörja som inte hade någon slags röd tråd eller mening, tack för mig!

Hiro&Yoshi

Jag tror jag har blivit lite för efter med alla dessa nya band som kommer och går i visual kei branchen. Jag har länge vetat vilka V-last är men fram tills idag hade jag ingen aning om att Hiro och Yoshi var tvillingar. Var på vägen hem som jag bläddrade i cure som det var en sida med dom och jag tyckte var så jäkla lika, trodde jag överdrev först bara för håret men nu har jag fått bekräftat att de är tvillingar.
Hiro till vänster och Yoshi till höger
Hiro kör oftare lite mörkare och rockigare stil medan Yoshi är mera lekfull (och ler så jäkla sött att jag är på väg att smälta till en sörja).

Team Doris

Tjenare! ( eller ska vi säga Jag är din tjänare som tjena är en förkortning av? D: )

Idag har varit en bergochdalbana. Var så arg imorse, sen lite på sömn på det var som grädde på moset. Men sen när jag väl hunnit förbi hala backen och slog igång min mp3 började Panic Channel sjunga i mina öron och plötsligt blev jag på lite bättre humör.
Musik och energidryck har hållt mig uppe idag. Och så Doris, Doris är namnet på billigt eldorado godis jag fick för mig att testa och det smakade väl lika billigt som dens pris, men ändå uppkallade vi vårat lagnamn på samhällslektionen efter henne och drog hem en seger!

Nu ska jag röja här lite medan jag ska packa för att sedan dra över till syster och svåger!

RSS 2.0