Suddigt

Läste nyss mitt förra inlägg, hur det kan misstolkas, men det är en vän jag pratar om. Det har bidragit till det dåliga humör jag har haft på senaste tiden, har bara velat vara isolerad från omvärlden och inte göra ett skit. Och nu är jag även sjuk, gör mig på ännu sämre humör med en värkande hals, arrgghhhh.

Jag saknar den du var inte den du är

Här är enda stället jag kan skriva ut om hur jag känner om en nära vän till mig. Om man tycker om någon så mycket ska man väl våga konfrontera hur man känner? Men jag vill inte det, jag vill bara ha tillbaka henne, jag saknar henne, hur hon låg nära nog att hennes andedräkt var mot min hals, våra konversationer på msn in på sent på natten, alla våra planer om att återförenas. Fan det skulle ha varit vi i januari, i juni.
Hur kunde det gå så fel, jag tycker om henne så mycket, som min vän, kanske kan missförstås med mina exempel och ordval.
Har redan sagt upp kontakten med två personer som jag såg som två av mina närmsta vänner, är det vad livet går ut på, hela tiden ersätta folk med nya ansikten?!

Vilken skit vecka

Prov, prov, prov, inlämningar, redovisningar. Brrrrööölllll tänker de ha ihjäl oss innan de kastar iväg oss på praktik?!
Okay mig kommer de inte kasta iväg då jag kommer ha en " internet apu plats" som på svenska menas att jag kommer sitta i skolan och göra random uppgifter som jag ska diskutera med våran handledare om.
Antar det har väl sina goda sidor, hade ändå inte sett fram mot prao på en vanlig arbetsplats.
Min förkylning hänger runt mig som en tung vikt, får se om jag pallar den planerade tjejkvällen på fredag, vill ju inte heller smitta Jessica och Mimi men jag kämpar på!
Imorgon är det ett omprov, vanligt prov, bokredovisning och filminspelning. Ska jag vara ärlig är jag inte förbered i något men det ska nog ordna sig! :D

RSS 2.0