En gnutta inspiration


Vengeance.

Vengeance is for God. I don't wanna know it anymore, I don't wanna see what he sees.
- I don't know about God. I think he quit seeing long time ago.
God didn't stop seeing, God weeps.

Hemlängtan

Ja jag längtar hem till storstaden. Lilla samhället gör mig rastlös. Ska jag vara ärlig är jag tveksam om att åka hit upp i jul men det kan jag ju inte säga till mamma. Förra årets vinterresa var extra jobbig med alla förseningar, med upp och ner resan var jag sammanlagt 19 timmar sen. Nästan ett helt dygn försvann med förbannade jävla SJ.
Försöker övertala mamma att komma ner mot södra delarna under jullovet istället, får se hur det går.

Heeeeelg

Hurrar till och med på lovet för helg, har inga planer att göra något alls!
Är så rastlös att jag håller på att bli galen, har försökt slösa lite av det med att plugga på japanska och lyssna på Matenrou Operas nya singel. Sen när man kommer hem så är det knappt två veckor kvar till skolan börjar igen och jag blir en trea. Nej fy fan får njuta av friden medan den finns.

Sommarmarknaden

Jag är tillbaka för att blogga, tror jag i alla fall. Någon slags sommaranteckningar åt mig själv.
Så idag drog årets sommarmarknad i Gällivare igång. När man var liten var det här en stor sak, man kanske inte köpte så mycket men det var en mysig stämmning....Idag sög det. Den var kortare än vanligt, majoriteten av sakerna som såldes där var såna där billiga, fula, typiska marknadskläder och marknadsgodis. Dock fanns en som sålde väskor, ryggsäckar med porslinsdockor på BJD för att vara exakt, ååhh de var så fina, men 300 kronor och sen en marknad sak som är lika med dålig kvalité? Nej känns inte så lovande....Kan man försöka pruta imorgon ifall vi återvänder?
Något annat värt att notera är den hemska polkagrisstången jag hade sett fram emot. Den var seg som sirap, vanliga polkagrisstänger ska vara hårda och bitbara, inte där man har en dragkamp med den. 20 spänn på segt sockerkladd, lillasyster uppskattade den i alla fall.
Kan en sån här liten tös bli min en vacker dag?

Har länge velat ha en BJD men ack det är så dyra för det lilla intresset jag har i dem. Nej, just nu får annat prioriteras.



RSS 2.0