-OZ- @ Tivoli de Helling, Utrecht


Så, nu mina kära vänner ska ni få läsa om en av mina bästa konserter. Vi anlände till kön strax innan sju på morgonen efter en nästan två timmars färd med promenad i ösregn till centralstationen, tåg ut till Utrecht och sen buss med ett arsle till busschaufför.
Två tjejer som hade kommit dit en timma före oss lät oss sitta med dom i deras bil och värma oss, så jäkla snällt.
Strax efter oss anlände Melissa, Margot och Gise till kön och jag vågade inte ens gå ut och hälsa på dom utan fick först våga mig ut när jag var akut kissnödig för att fråga om närmsta toalett.
Blev en kort promenad till en mack, haha hon som jobbade där var så mysig hon pratade ingen engelska utan pratade bara på nederlänska med mig men fick i alla fall låna toaletten utan några problem.

Timmarna flöt på i kön, vi köpte randiga tändare att använda oss till konserten. Sen runt halv ett passerade en bil kön och stannade...och i den bilen satt Natsuki!
Tror vi alla blev ganska så överraskade men alla var lugna och Gise fick hjälpa dom med vägen till deras hotell. Var inte oroliga, har inte hört något om fans som har stört dom på deras hotell, plus att han som frågade om vägen sa att han skulle döda Giz om hon skulle sprida hotelladressen.

Sen efter de åkte vidare så väntade vi äääännuuu längre, efter någon timma kom resten av bandet och fortfarande en lugn stämmning i kön, såg inte så mycket av dom mera än deras ryggar dock var deras roadie så söt, hon var den första ut ur bilen med ett jätte stort leende.
Och några timmar senare släpptes vi äntligen in i värmen och intog våra platser på andra raden bakom Margot och Gise.
Anledningen vi hamnade på andra raden trots att vi var så tidiga var för att arrangörer av konserten hade försålt cirka 20 numrerade biljetter som släpptes in före alla andra :( lite surt men vi fick jätte bra platser ändå och när det inte var något räcke mellan scenen och oss så höll vi tag i scenkanten.

Efter en sista plågsam timma släcktes lamporna ner och Birthday börjades spela och alla började klappa sina händer i takt med introt och började slå sina nävar i luften och snart kom Nao och Zukki in och jag tappade all min taktförmåga då jag såg Nao för han är sååå jäkla söt, som rent socker!!
Vi höll upp lillfingret i luften och tände våra tändare sen var det Aki och Tama som kom in och jag säger bara en sak: Aki ser mycket bättre ut i verkligheten än på sina profilbilder. Hans hår var nog den största överraskningen, det är dubbelt så större nu och ingen hat längre, istället var det fjädrar(?) på sidan.
Musiken blev snabbare och Natsuki kom in, och jäklar det är en lång snubbe vi pratar om. Och han stod just framför oss och så nära, hade kunnat sträcka mig och greppa tag i honom om jag hade velat.

Rotate var kvällens första sång och jag kände redan för att dö då man ska headbanga så snabbt till den sången. Vi hade knappt ätit, sovit eller druckit något under hela dagen så jag och Rhea var som två vandrande zombies men höll ut för -OZ- . Har ingen aning vilken ordning sångerna kom in men de körde verkligen hårt, kändes knappt som att de gav sig själva tid att vila.
Kvällens bästa låtar var i alla fall shangrila, zenith, in rubbish och blot. Under blot fick vi alla att hoppa från sidorna som i den riktiga furin!

Natsuki var inte rädd att komma nära oss, var under en sång jag kollade upp och hans huvud var några centimeter från mig. :O Var lite oförväntat, blev så paff så tog god tid på mig att stirra på han. Under en annan sång hade jag hans hår hängandes i mitt ansikte för han satt på en...låda(?) och lutade sig över oss men lådan höll att välta med honom på den och trodde för en sekund jag skulle få hela honom på mig men Gise och Margot lyckades hålla honom uppe.
Nao var som sagt det sötaste jag någonsin hade sett, hans leende var så sött sen hur han höll på att fåna sig var så gulligt. Han greppade tag i Rheas händer som stöd för att kunna luta sig ut i publiken.

Natsuki tog av sig både skjortan ( som inte skyddade mycket av hans mage) och kavajen och skuttade runt på scenen barbröstad och porrade loss extra mycket för alla tjejer.
Tama var den enda av pojkarna som inte vågade sig allt för nära scenkanten, pojkstackarn är ju så liten så vem som helst hade kunnat dra ner honom utan några problem. Han är så pluttig, vet inte hur många dåliga kortskämt jag har dragit om honom, men av ren snällhet jag lovar :D

Efter encore spelade de Force, Butterfly och Detox och det blev fullt ös dock utan Rhea som fick lämna publiken då hon inte mådde bra :((
På slutet fångade jag Akis vattenflaska som var fylld med vatten, kändes som en välsignelse då jag inte hade druckit nåt under hela konserten, enda vattnet jag fick på mig var Natsukis fontäner av vatten han spottade ut på oss...:S

Vi flyttade oss ut till merchandisebordet och jag köpte en tshirt och deras cd VERSUS som de skulle få signera och vi radade upp oss till signeringskön. I kön blev jag placerad just vid kanten så var redan ansikte mot ansikte med dom men vågade knappt titta på dom då jag blev så nervös medan jag försökte öva i huvudet vad jag skulle säga.
Det var uppradade Natsuki, Zukki, Tama, Nao, Aki.

Så när det var min tur blev det så pinsamt när jag sa till Natsuki att jag hade kommit från Sverige för att se dom. Tror inte han hörde hälften av vad jag sa och fick låtsas att han fattade när jag upprepade mig.
Sa knappt nåt till Zukki då han knappt log mot mig men tackade han ialla fall och nickade. Tama dock var jääääätte glad verkligen ett vad-roligt-att-se-dig-leende fick mig att lysa upp ännu mera. Efter honom var det Nao och han var ännu sötare där än på scenen. Sa att jag älskade hans hår och det fick honom att le så där extra sött och fluffa upp sitt hår som fick oss båda att skratta. Och sist var Aki, hade inte kommit på nåt vettigt att säga till honom men vi båda log och tackade och jag fick tillbaka min skiva.

Och sen...var det slut. Vi sket i att vänta på bandet då vi hade ett tåg att hinna med och drog direkt tillbaka mot bussen. Men hade jag skoj?! JA!!! Ska jag se dom igen när de kommer tillbaka till europa?! JAA!! Ska jag stå på Naos sida då?! JA!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0